Ziddhartas pärlorglaspärlor smyckestillbehör allt för din smyckestillverkning och smyckesdesign
Hem BIDRA! Kreativitets-podden Böcker Pärlor-Inspiration Pärlbutiken! ©
C DIY Video Smycken Pärlkurser

Inspiration i pärlbutiken!

Att förlora sig i glittret från pärlorna och njuta av skapandet med alla slags glaspärlor är guld- kanten på tillvaron! Se hur vackra smycken växer fram, tillfredsställelsen att skapa med egna händer och förvandla underbara pärlor till vackra smycken att själv bära eller ge någon i gåva är det som gör en glad!

DIY resurser:

Instruktions videos Pärlor & smyckestillverkning

Pärlkurser som lär dig smyckesdesign!

Lär dig mer om Swarovski Crystals!

DIY Tutorials för smyckestillverkning

Inspirationsbilder smycken

Ziddis You Tubekanal DIY tutorials ======>

Steg-för-steg kurser pärltekniker

Ziddis Kreativitets-podd - Pärlpodden!

Tips & trick glaspärlor smyckestillbehör

Men hur börjar man? Här lär du dig enkelt och roligt hur du kan göra vackra smycken med tex. glaspärlor. Här får du veta allt! Inspiration och hjälp, tips, trix och råd i din smyckestillverkning och smyckesdesign!


Ziddhartas pärlbutiks inspirerande steg för steg instruktioner, DIY tutorials och pärlkurser som är enkla att följa - allt du behöver för att få en flygande start! En snabb översikt och länklista över de resurser som du hittar i Ziddhartas Pärlbutik syns ovan.


Kom ihåg att prenumerera
Ziddis You Tube video-kanal
också
- så får du veta så fort en ny video lagts ut!


Bra också anmäla sig till Nyhetsbrevet: Du får veta allt snabbt och enkelt som rör pärlor, kreativitet, smyckes-tillverkning, intressanta och läsvärda böcker som kan lära nya saker och sist men inte minst då nya vackra glaspärlor och smyckestillbehör kommer in i butiken, olika erbjudanden som skickas ut med ojämna mellanrum!

Att trä pärla för pärla

... i soffan med tekoppen eller kaffet och pärla! Mmm! Sy glaspärlor eller om det handlar om pärlbroderi eller pärlsömnad är ren terapi! Det fina meditativa och skapande hantverket som kan ge det vackra och det sköna, den lilla guldkanten på tillvaron!

Här lär du dig enkelt hur du skapar snygga smycken snabbt och roligt med pärlor! En fin resurs i din smyckestillverkning och för din smyckesdesign att ta del av! Via Pärlbutiks-länken högst upp (klicka på bilden funkar också!) så hittar glaspärlor, Miyukis Seed beads, Swarovski Kristaller, Äkta Baltisk Bärnsten (Amber, Rav, Bernstein) som är mellan 40 och 90 miljoner år gammal!

Du kan köpa underbara sötvattenspärlor, handblåsta LampWork-pärlor med silverfoil och ingjutna blommor med guldsand i, Glassfusade Dichoric glas cabochoner skapade av duktiga svenska glaskonstnärer för att använda i din egen smyckestillverkning!

Du kan enkelt och billigt köpa pärlor, böcker, smycken, smyckestillbehör, smyckesverktyg, pärltänger för smyckes-tillverkningen, och en rad trevliga, personliga gåvor och presenter för alla tillfällen finns i Ziddhartas Web Shop!

Kreativitets-podden laddar dessutom din skaparlusta med ny kraft och energi och kan ge andra positiva förändingar i ditt liv! Ger dig chansen att på bästa sätt fylla på din kreativa källa!

Kreativitetspodden ger ny kraft & energi!Pärlbutiken med glaspärlor och pärlor där du även kan köpa böcker smycken och presenter. Du kan köpa allt du behöver för din smyckestillverkning och för pyssel hobby DIY och dekoration.

Ziddis YouTube DIY tutorials video kanalen:
Ziddis You Tube video kanal DIY Tutorials video kurser instruktioner smyckestillverkning pärlor böcker kreativitets podden


FaceBook:
FaceBook profilen FB Catrine Ziddharta Ziddis Tangen Hälltjärnsprojektet Jernboken Forntida Järn Ancient Iron
boken Skapa och Sälj Kreativitets-podden Ziddhartas webshop glaspärlor böcker presenter smycken

Ziddhartas Nyhetsbrev!
Håll dig uppdaterad om pärlor, poddar,
DIY videos och erbjudanden!


Ziddhartas glaspärlor, smyckestillbehör och design - köp enkelt alla dina pärlor här.


Tangen
it & media
Myllersvägen 25
811 95 Järbo
Gilla! FaceBook
mobil: +46(0)70-363 09 61
E-post:
ziddharta@hotmail.com
Follow
us here:
Copyright © Innehåll, foto, kod, grafik & layout: Tangen It & Media