Ziddhartas pärlbutik med pärlor glaspärlor smyckestillbehör för smyckestillverkning och smyckesdesign samt böcker smycken halsband armband örhängen presenter och gåvor julklappar födelsedagspresenter alla högtidsdagar med handböcker som järnboken och skapa och sälj företagarhandbok för den som vill starta eget och sälja sitt eget hantverk och konsthantverk för företagare och entreprenörer som bedriver egen näringsverksamhet eller vill sätta igång och få inspiration och en energi-kick och en vitamininjektion genom att köpa och läsa inspirationshandböcker know how DIY tutorials och kurshandböcker
Hem BIDRA! Kreativitets-podden Böcker Pärlor-Inspiration Pärlbutiken! ©

Ziddhartas böcker!

I pärlbutiken finns även böcker att köpa skrivna av författaren Catrine Ziddharta Tangen. Fler böcker är på väg, och det finns bla. handböcker för alla som är intresserade av hantverk och av att sälja sitt hantverk i butiken som du kan köpa här! Perfekta presenter och gåvor för alla tillfällen, vackra böcker som är välgjorda och innehåller kunskap och kunnande i koncentrerad form.

Hitta böckerna på nätet:

Bokus
Adlibris
Ziddharta.se = Billigast + signerade!

Bokens hemsida: www.ForntidaJern.se
Bokens hemsida: www.SkapaSalj.se

DIY tutorials för skapande, kreativa personer som vill få en extra energi-kick och vitamin-injektion i sitt eget skapande och även för den som vill leva på sin hobby, starta eget eller bara bli ännu bättre på att beriva sin egen näringsverksamhet, på fritiden eller på heltid. Även för den som vill tjäna pengar på sin hobby, och börja jobba för sig själv i sin egen regi.

Fler matnyttiga länkar:
Kreativt Skapande & Innovativt Kaos
Hälltjärnsprojektet - järnframställning
FaceBook - Järnboken
FaceBook - Hälltjärnsprojektet
Videos: Hälltjärnsprojektet

Köp dina böcker billigast här:
Presentbutiken med glaspärlor och pärlor där du även kan köpa böcker smycken och presenter. Du kan köpa allt du behöver för din smyckestillverkning och för pyssel hobby DIY och dekoration

ZiddhartaBooks:
Ziddhartas glaspärlor, smyckestillbehör och design - köp enkelt alla dina pärlor här

FaceBook:
FaceBookprofilen FB Catrine Ziddharta Ziddis Tangen på Facebook Fejjan Hälltjärnsprojektet på Facebook Fejjan Jernboken Forntida Järn Ancient Iron på Facebook Fejjan
Boken Skapa och Sälj på Facebook Fejjan Ziddis Kreativitets-podden på Facebook Fejjan Ziddhartas webshop glaspärlor böcker presenter smycken på Facebook Fejjan

Ziddhartas Nyhetsbrev!
Håll dig uppdaterad om pärlor, poddar,
DIY videos och böcker!


Bokens hemsida Skapa o Salj av författaren Catrine Ziddharta Tangen om kreativitet och skapande att driva egen verksamhet och sälja.
Bokens baksida Skapa & Sälj! av författaren Catrine Ziddharta Tangen. Bokens framsida Skapa & Sälj! av författaren Catrine Ziddharta Tangen.
Bokens hemsida Forntida Järn - Ancient Irons av författaren Catrine Ziddharta Tangen.
Bokens baksida Forntida Järn - Ancient Iron av författaren Catrine Ziddharta Tangen. Bokens framsida Forntida Järn - Ancient Iron av författaren Catrine Ziddharta Tangen.
Anmäl dig nu!
Ziddhartas Nyhetsbrev:

Böcker av Catrine Ziddharta Tangen

Järnboken och Skapa & Sälj! är två välskrivna och trevliga böcker som ger packat med kunnande och erfarenheter som är lätta att ta till sig då de är upplagda på ett lättillgängligt sätt som gör kunskap och kunnande enkelt att ta in!

Catrine Ziddharta Tangen är författare, driver en webbshop och är pärlentusiasten som sysslar med järnsmide och forntida järnframställning! Hon brinner för skapande och kreativitet, vikingatid och medeltid.

Hon har drivit ett företag sedan 2000 och bedrivit E-handel sedan 2007, parallellt med att hon författat, sålt texter och foton till tidningar och magasin. Första boken, Järnboken: Forntida Järn - Ancient Iron, kom ut 2012. Boken Skapa & sälj! kom ut 2014 och är en inspirationsbok tänkt att ge det stöd och den knuff i rätt riktning som hon själv hade velat ha och behövt då hon själv startade sin bana som egen företagare, entreprenör och kreatör!

Steg för steg och i logisk ordning kan du ta del av all den kunskap och erfarenhet som hon samlat på sig, under de ensamma år som egen företagare och slippa göra allt arbete själv - varför uppfinna hjulet gång på gång? Här finns allt du behöver i koncentrat! Det är samtidigt din guide och den som stöttar, supportar och är det stöd du behöver då du känner dig ensam i detta att genomföra och driva egna projekt eller egen verksamhet.

Klicka på bilderna till vänster och läs mer om böckerna och deras innehåll /upplägg! På deras egna hemsidor så kan du provbläddra och provläsa, lyssna på författaruppläsningar och bokrelease-tal och mycket mer! Det finns länkar till butiken där du köper böckerna till bästa pris, och en hel del annat bonus-material!

Köp böckerna direkt här:Tangen
it & media
Myllersvägen 25
811 95 Järbo
Gilla! FaceBook
mobil: +46(0)70-363 09 61
E-post:
ziddharta@hotmail.com
Follow
us here:
Copyright © Innehåll, foto, kod, grafik & layout: Tangen It & Media